• MENIU
haine-la-comanda (1)

Atelier de Croitorie poate inventa o rochie frumoasă pentru petrecerea dvs. formală. Avem orice, de la întregi, la rochii de balerină.

Urăști să mergi pe stradă și toată lumea pare să poarte aceeași rochie? Acum, că doriți să arătați și să vă simțiți unici atunci când purtați hainele. De aici este motivul pentru care ne străduim pentru originalitate și unicitate atunci când vine vorba de confecționarea pansamentului.

Dacă urăști hainele necorespunzătoare, atunci suntem o potrivire exactă. Forma corpului fiecăruia este diferită, lucru pe care trebuie să-l cunoască fiecare confecționer. Majoritatea croitorilor creează articole de îmbrăcăminte cu o montare universală care se potrivește diferit pe diferite tipuri de corpuri. Croitorul nostru experimentat cunoaște arta de a confecționa rochii care să se potrivească unic fiecărui individ.

Înainte de a proiecta orice îmbrăcăminte, croitorul nostru de specialitate organizează un serviciu complet. Acest serviciu vă asigură că vă măsoară toate contururile corpului, înălțimea și dimensiunea corpului și apoi va continua să vă îmbrăcați hainele cu calitățile voastre.

Indiferent dacă îți place ceva mai tradițional sau contemporan, te-am acoperit. Știm că fiecare persoana este diferita, de aceea motivul pentru care oferim gusturi și preferințe diferite.

Ne construim rochiile folosind țesături de lux, cum ar fi:

Mai multe informatii pe https://atelierdecroitorie.ro/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × four =