• MENIU
plugin-uri-wordpress-seo-jonas-blog

Pentru site-urile web care rulează pe WordPress, există o mulțime de pluginuri care pot îmbunătăți clasamentul SEO și îmbunătăți traficul organic. Dar, cu peste 50.000 de plugin-uri WordPress disponibile în directorul oficial, devine destul de descurajant să alegeți cel mai potrivit plugin pentru gestionarea SEO. Astăzi, vom analiza primele trei opțiuni de plugin-uri și vom explica de ce sunt esențiale pentru a vă impulsiona SERP-urile.

1. Yoast SEO

Unul dintre cele mai populare pluginuri WordPress este Yoast SEO. Acesta a câștigat o imensă popularitate datorită gamei sale uriașe de caracteristici care permit utilizatorului să își optimizeze site-ul, atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru oameni.

Yoast SEO este atât de popular pentru că este ușor de utilizat și îți oferă controlul asupra optimizării și lizibilității conținutului tău. Drept urmare, nu trebuie să scrii pentru Google sau pentru orice alt motor de căutare, poți doar să scrii pentru oameni și să termini totuși cu conținut care să fie mai bun.

Principalele caracteristici ale Yoast SEO includ:

• Trimiteți o sitemap XML pentru a ajuta Google și Bing să indice site-ul dvs.;
• Setați cuvântul cheie focus pentru conținutul dvs.;
• Editați fragmentul de text care este afișat pe rezultatele căutării alături de titlul dvs.;
• Vă arată cum să vă optimizați site-ul oferind sugestii; Adăugă etichete canonice pentru a se asigura că nu există nicio duplicare a conținutului; Vă permite să controlați pesmetul pe site-ul dvs.;
• Permite mai multe cuvinte cheie focus;
• Monitorizați numărul de legături de intrare și de ieșire;
• Integrare cu Google Search Console;
• Un scor de lizibilitate pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți conținutul.

Există, de asemenea, o versiune premium a Yoast, numit probabil Yoast SEO Premium, disponibilă pentru 89 de dolari pe lună. Este scump, dar include funcții care beneficiază de SEO video și de WooCommerce SEO, așa că dacă desfășurați o afacere de comerț electronic profitabil, merită să o luați în considerare.

2. Sitemap Google XML

O sitemap XML ajută motoarele de căutare să indexeze site-ul dvs. web, prin enumerarea adreselor URL a întregului conținut, precum și a probabilității acestora de a avea indexare. Sitemap-ul XML Google generează acest fișier important pentru dvs.

Principalul beneficiu al site-ului Google XML este că puteți actualiza fișierul dvs. în mod regulat, ceea ce este important dacă aveți o mulțime de conținut proaspăt de adăugat frecvent. De asemenea, vă asigură că nu faceți greșeli, ceea ce vă poate deteriora clasamentul.

Sitemap-ul Google XML este de aproape un deceniu și este unul dintre cele mai instalate pluginuri. Odată instalat, acesta poate avea grijă de toate lucrările pentru tine. Este recomandat să folosiți Sitemap XML imediat ce începeți să publicați cu WordPress. (Va trebui să utilizați Google Search Console pentru a trimite adresa URL a site-ului în sine.)

3. W3 Total Cache

Un aspect important pentru fiecare marketer este viteza site-ului web. Motivul este că un site web lent, duce la o rată mare de abandon. Datorită reducerii atenției, utilizatorii nu vor tolera un site lent. În cele din urmă, o rată mare de abandon înseamnă o scădere a clasamentului motorului de căutare, deci este vital să vă mențineți rapid site-ul.

Pluginul de cache total W3 permite scalării unui site web și evită blocarea chiar și atunci când există un flux masiv de trafic. Îmbunătățește atât experiența utilizatorului, cât și SEO prin reducerea timpului de descărcare și îmbunătățirea performanței cu ajutorul unui CDN (rețea de livrare de conținut).

Pentru un comerciant sau proprietar de afaceri care speră să construiască trafic organic, acest plugin este esențial. Gazdele web principale, cum ar fi Page.ly, Synthesis, Dream Host, Media Temple, GoDaddy și Hostgator recomandă memorarea cache totală W3.

Principalele caracteristici ale W3 Total Cache sunt:

• O îmbunătățire de 10 ori a performanței generale a site-ului (testate cu Google Page Speed ​​și WebPagetest);
• Repetați vizualizările paginilor instantaneu datorită memoriei în cache;
• Pagini se redau mai repede;
• Vizitatorii petrec mai mult timp pe site-ul dvs.;
• Serverul funcționează mai bine, mai ales în momentele cu trafic mare;
• Aproximativ o reducere de 80% a lățimii de bandă prin reducerea resurselor;
• Compatibilitate cu hostingul comun, servere private virtuale și servere dedicate;
• Managementul CDN transparent;
• Asistență pentru pagini mobile accelerate;
• Compatibilitate SSL;
• Opțiunea de a utiliza controlul cache pentru memoria cache a browserului, anteturile de expirare viitoare și etichetele de entitate;
• Acces la statisticile de memorie în cache pentru a oferi informații despre performanța site-ului web.

Există, de asemenea, o versiune pro a W3 Total Cache, care oferă un modul de cache a fragmentelor, extensii exclusive și oglindire CDN a site-ului complet. Este scump la 99 USD pe an, dar merită dacă acest lucru se încadrează în bugetul dvs.

Sfaturi bonus pentru îmbunătățirea clasării motorului de căutare

Pentru marketerii începători, pachetul SEO All-in-One vă permite să optimizați site-urile WordPress pentru motoarele de căutare fără niciun efort suplimentar. Generează meta taguri și optimizează automat titlurile. Cei care încep doar se pot concentra pur și simplu pe conținut și lasă acest plugin să aibă grijă de rest.

Imaginile fac conținutul mult mai atractiv. Imagini optimizate SEO este un plugin excelent care adaugă în mod dinamic atribute alt și titluri prietenoase cu motorul de căutare la orice imagine adăugați. La rândul său, aceasta va beneficia de clasamentul dvs. de căutare și va duce la mai mulți vizitatori.

Adresele URL simple vă permit să gestionați toate linkurile de pe site-ul dvs. web utilizând tipuri de post personalizate și 301 redirecții, urmărind link-urile de ieșire de pe site-ul dvs.

Linkurile sparte vor deteriora clasamentul dvs. Verificatorul de legături stricate parcurge toate mesajele, comentariile și alte conținuturi și vă anunță orice legătură moartă sau spartă. Puteți edita apoi linkurile de pe pagina pluginului în loc să actualizați postarea manuală.

Concluzie

Indiferent dacă sunteți un începător sau un expert, aceste plugin-uri simple de utilizat pot fi de neprețuit în conducerea traficului organic pe site-ul dvs. Evitați să adăugați prea multe plugin-uri, care să încetinească site-ul dvs. și să rămâneți la aceste soluții încercate pentru a avea grijă de marea majoritate a nevoilor dvs.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − fourteen =