• MENIU
redmagic 5g lansat romania

Cel mai ieftin smartphone cu Snapdragon 865 de pana acum!

Nu puteți pretinde că sunteți un telefon emblematic în 2020 fără să aveți un afișaj cu rată de actualizare ridicată și acum a fost stabilit un nou punct de referință. RedMagic, un sub-brand al ZTE sub-brand Nubia, își lansează cel mai recent telefonul de gaming, ceea ce face RedMagic 5G primul telefon pe care îl vei putea cumpăra cu un ecran de 144Hz. Aceasta este rata standard de reîmprospătare pentru monitoarele de jocuri pentru computer de înaltă calitate.

Ecranul este un panou OLED 1080p de 6,65 inci de mare dimensiune, iar RedMagic 5G se simte chiar mai mare decât sugerează specifica din cauza bezelelor ușoare în sus și în jos. Cu toate acestea, sunt destul de discrete – gândiți-vă la dimensiunea Galaxy S8 – și înseamnă că telefonul nu are decupaj sau decupaj pentru camera selfie, ceea ce este cu siguranță un plus pentru jocuri.

Alte specificații sunt la fel de performante pe care le-ați spera de la un telefon de joc: un Snapdragon 865, suport 5G (evident), până la 12 GB RAM LPDDR5 și 256 GB stocare, Android 10 (cu personalizări nu super-lustruite) și o baterie de 4.500mAh care poate fi încărcată rapid la 55W – deși nu există încărcare wireless, din păcate. Nimeni nu cumpără un telefon pentru jocuri de luat vederi, dar RedMagic 5G are o configurație cu lentile triple, incluzând un senzor Sony IMX686 de 64 de megapixeli. De asemenea, primiți un jack pentru căști, iar difuzoarele stereo și haptics sunt destul de bune.

Funcționalitatea de jocuri RedMagic 5G este poate mai explicită decât în ​​cazul altor telefoane de gaming. În afară de răcirea cu lichid, există un ventilator turbo complet în interior, cu o aerisire la marginea telefonului, care împinge un aer corect. Este destul de tare, dar îl puteți opri dacă nu aveți nevoie.

Există, de asemenea, butoane capacitive de umăr din partea de sus a telefonului (în peisaj) pe care le puteți atribui acțiunilor cu poziții echivalente ale ecranului tactil. RedMagic vinde și un atașament pentru butoane de comandă și butoane, deși nu am putut să-l verific. Oh, și ar trebui să menționez logo-urile LED strălucitoare pe spate, deoarece telefonul de jocuri. Există un comutator pe partea care aruncă telefonul într-un mod de joc dedicat, unde puteți gestiona toate aceste lucruri.

Ecranul de 144Hz pare într-adevăr foarte lin atunci când folosești telefonul în mod normal și chiar ai un mic indicator de 144Hz în bara de notificări pentru a fi afișat. În ceea ce privește utilitatea de joc real, totuși, nu aș spune că există o tonă în comparație cu display-urile de 120Hz sau chiar 90Hz. Real Racing 3 rulează la un 144Hz solid, de exemplu, dar acesta nu este tocmai un jongler vizual – a apărut în urmă cu șapte ani. PUBG, între timp, rulează la aproximativ 90 de minute. Capetele de sporturi mobile Hardcore pot găsi un beneficiu mai mare în eșantionarea tactilă a ecranului de 240Hz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 5 =