magazin online amenajari interioare settimo

Settimo.ro pentru Amenajari Interioare Premium!

Recomandarea pe care o facem astazi vine catre Settimo.ro! Facem trimitere catre acest minunat magazin pentru amenajari interioare fara sa ezitam stiind ca produsele sunt pentru cei mai pretentiosi dintre voi! Laudam acest magazin stiind ca orice produs vandut de ei este de cea mai buna calitate! Desigur, preturile probabil sunt peste medie dar dupa cum bine stim: „Ieftin si bun, nu exista!”

De ce Settimo?

Desi suna a un simplu magazin online, Settimo nu este doar atat! Acest concept are multi ani de experienta in spate! Acest concept imbina servicii complexe si complete de amenajari! Plecand de la design, planuri, arhitecturi, randari si pana la import, productie, executie/montaj Settimo exceleaza in toate aceste servicii.

Magazinul online pentru Amenajari Interioare

Magazinul Settimo.ro vine ca un raspuns organic al dezvoltarii business-ului de amenajari interioare. Magazinul nu a fost dezvoltat pentru a produce profituri imediate si conceptul nu este sustinut de acesta. Intrucat toti clientii adunati in toti anii de experienta s-au declarat multumiti, proiectele au inceput sa fie din ce in ce mai mari si de o diversitate din ce in ce mai mare. De multe ori a fost nevoie de solutii custom, unde a fost nevoie de fabricarea de mobila dedicata si astfel a aparut echipa de fabricare interna a companiei. Tot in acest fel a aparut si colaborarea cu diverse brand-uri de lux din intreaga lume si astfel Settimo.ro este unic importator pentru multe brand-uri de lux.

Settimo.ro are exclusivitate pe cele mai bune brand-uri de mobila si accesorii

Compania a fost nevoita sa dezvolte aceste colaborari si importuri pentru proiectele proprii. Asa a luat nastere si magazinul online de amenajari interioare! Acolo veti regasi o mare varietate de produse, modele pentru cei mai pretentiosi clienti!

Settimo.ro – Magazinul tau pentru Amenajari Interioare

In concluzie recomandam cu draga inima atat acest magazin atat pentru produsele deosebite cat si toata gama de servicii de amenajari pe care Settimo le pune la dispozitie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 9 =