• MENIU
Apple-iPhone-SE-2

Un nou iPhone de 4,7 inci care arată ca iPhone 8, dar care are interiorul iPhone 11.

La prima vedere

IPhone-ul original SE a fost un iPhone bugetar de 4 inci înainte de a fi întrerupt în 2018, însă Apple a reînviat numele în aprilie 2020 cu un nou model de 4,7 inchi care arată ca un iPhone 8 cu interioare similare cu cele ale iPhone 11. Acesta oferă funcții un cip A13 Bionic, 3 GB RAM și un preț mic de pornire de 399 USD (in SUA). Vine pe alb, negru și roșu și este livrat cu 64, 128 sau 256 GB stocare.

Specificatii iPhone SE 2020

  • Ecran de 4.7 inch
  • Chip Aion Bionic
  • Proiectare iPhone 8
  • Amprenta
  • Cameră din spate cu un singur obiectiv
  • 3 GB RAM
  • Culorile roșu, alb și negru

Potrivit analistului Apple Ming-Chi Kuo, Apple lucrează la un nou iPhone low-cost, care urmează să fie lansat în prima jumătate a anului 2020, poate în martie 2020, Apple urmărind să aducă tehnologie actualizată clienților la un punct de preț mai mic.

Zvonurile s-au referit la acest dispozitiv drept „iPhone SE 2”, datorită punctului său de preț preconizat de 399 de dolari sau „iPhone 9”, pe care Apple a sărit peste lansarea iPhone X, dar se pare că Apple va apela pur și simplu la dispozitiv. „iPhone SE”, cimentându-și poziția ca urmare a originalului iPhone SE 2016.

Numind iPhone ca fiind un iPhone SE ne aduce în minte designul în stil iPhone 5 al iPhone SE cu afișajul său mic de 4 inch, dar noul iPhone este așteptat să semene mai mult cu un iPhone 8 decât cu orice altceva. De fapt, pe baza zvonurilor pe care le-am auzit, acest nou dispozitiv va fi un iPhone 8 actualizat care folosește aceleași componente ca iPhone 8, iar producătorii de cazuri au început deja să creeze cazuri pentru acesta.

IPhone-ul cu costuri reduse va avea un ecran LCD de 4,7 inci (probabil furnizat de LG), dar va fi modernizat cu același cip A13 care este în iPhone 11 și 11 Pro, ceea ce înseamnă că va fi foarte rapid. Acesta va include 3 GB RAM și va continua să ofere Touch ID în loc de Face ID, cu butonul Touch ID Home în partea de jos a dispozitivului.

Va exista o cameră din spate cu un singur obiectiv pentru a menține costurile reduse (probabil aceeași cameră folosită în iPhone 8) și este de așteptat să vină în opțiuni de spațiu gri, argintiu și roșu. La fel ca gama de iPhone-uri a Apple, nu va prezenta 3D Touch, în schimb va adopta Haptic Touch. Opțiunile de stocare pot include 64, 128 și 256 GB.

Există multe persoane care au iubit factorul de formă al iPhone SE, deoarece a fost cel mai mic iPhone disponibil până la întreruperea Apple, dar se pare că 4,7 inci este la fel de mic decât intenționează Apple să meargă în viitor.

Viitorul iPhone cu costuri reduse este de așteptat să fie o opțiune de upgrade populară pentru utilizatorii de iPhone care au în prezent un iPhone 6 sau 6s și caută un upgrade accesibil care să ofere același set de funcții. De asemenea, este probabil să fie popular în țările în care dispozitivele cu costuri mai mici se vând bine, iar Kuo consideră că Apple va vinde undeva între 20 și 30 de milioane de unități în 2020. Mai multe zvonuri au indicat că iPhone-ul următor va avea o marcă de preț de 399 USD, ceea ce ar face cel mai accesibil iPhone Apple a lansat din 2016.

Kuo ne-a oferit cele mai multe informații despre noul dispozitiv, dar alte surse, inclusiv Nikkei, Taiwan Daily Economic News și Bloomberg, au confirmat, de asemenea, că Apple lucrează la un nou iPhone de 4,7 inci cu costuri reduse, lansat în primăvara anului 2020.

Zvonurile actuale sugerează lansarea iPhone SE este iminentă, Apple intenționând să-l debuteze curând, poate până la jumătatea lunii aprilie.

Noile cazuri concepute pentru iPhone-ul cu costuri reduse au început să apară la Best Buy, cu o dată de stoc din 5 aprilie, care este în conformitate cu zvonurile că noul dispozitiv se lansează în curând. Noile mențiuni pentru iPhone au fost descoperite și pe site-urile de internet ale diferitor retaileri, precum Verizon.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 11 =