• MENIU
cum-si-de-ce-continut-seo-website

Menținerea site-ului tău la curent cu conținut proaspăt și informativ este extrem de benefică pentru atragerea mai multor vizite prin motoarele de căutare, precum și pentru păstrarea publicului tău interesat și revenirea pentru mai multe. Există diverse modalități de a deghiza conținut bogat în cuvinte cheie, fără ca acesta să sune ne-natural sau prea spammy ceea ce face evident că a fost scris pentru un motor de căutare și nu pentru un cititor uman. De la evident, cum ar fi să scrieți postări și articole de blog obișnuite, până la nu atât de obișnuit, precum să permiteți comentarii pe paginile dvs., totul merge spre a face site-ul dvs. mai popular în ochii motoarelor de căutare. Conținutul de bază este să vă amintiți că „conținutul este rege” și cu cât aveți mai multe cu atât site-ul dvs. va fi clasat mai bine.

Cum funcționează asta?

Acesta este în general cum și de ce funcționează atât de bine. Cu cât este mai mult conținut asociat cu site-ul dvs. web indexat și clasat de către motoarele de căutare, cu atât mai mult văd site-ul dvs. ca o autoritate pentru produsele sau serviciile pe care le oferiți. Acest lucru nu poate fi obținut peste noapte bineînțeles și încercând să forțezi mii de articole noi într-o singură lovitură sau într-o perioadă foarte scurtă de timp, în cadrul motoarelor de căutare, cu atât mai mult ai putea dauna cu rangul tău. Adăugarea de prea multe articole într-un singur hit pare a fi motoarele de căutare pentru a fi ne-naturale și va suspecta că încercați să le păcăliți. Așadar, eliminând conținutul tău în bucăți de dimensiuni mușcate în mod obișnuit săptămânal sau chiar zilnic, va beneficia site-ul dvs. extraordinar.

Alte modalități de a produce conținut proaspăt pe site-ul dvs. este de a invita clienții să trimită o recenzie, fie pe pagina produselor dvs., fie rugându-i să scrie o scurtă mărturie pe care o puteți folosi pe una dintre paginile dvs. Acest lucru oferă și altor clienți potențiali ceva despre care pot citi despre clienții anteriori care au fost mulțumiți de serviciile dvs.

Articolul foloseste idei si recomandari concepute de echipa Agentiei de Web Design din Bucuresti – Flat Studio!

1 Comment

    • Alex -

    • 16 ianuarie 2020 at 15:33 pm

    tare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + seventeen =