• MENIU
idei-de-facut-bani

Pentru mulți oameni a face bani online ar fi un vis absolut devenit realitate. Dacă ar putea găsi o modalitate de a câștiga bani cu un site web sau cu o altă aventură online, ar putea renunța la locul de muncă pentru a se concentra pe antreprenoriat, să petreacă mai mult timp cu familia și, în sfârșit, să preia controlul asupra timpului și vieții lor.

Acum, iată vestea bună. Majoritatea strategiilor de venit online nu sunt atât de complicate. Ca orice aventură de afaceri, venitul dvs. online necesită timp pentru a crește. Trebuie să fii dispus să dedici timpul și energia necesară pentru a-ți face ideea sa fie un succes real, chiar dacă călătoria ta este lentă când pornești prima dată.

Dacă încercați să câștigați bani online, dar nu sunteți sigur de unde să începeți, iată câteva dintre cele mai bune și mai realiste strategii de luat în considerare:

1. Google Adsense

Dacă sunteți familiarizat cu internetul, cu siguranță ați văzut reclame Google. Aceste reclame sunt peste tot și din motive întemeiate. Nu numai că sunt ușor de configurat pe orice site de bază, dar pot fi profitabile odată ce site-ul dvs. web începe să aducă o cantitate constantă de trafic.

Unul dintre lucrurile interesante despre Google AdSense este faptul că este atât de ușor de configurat. Dacă aveți un blog sau un site web, vă puteți înscrie pentru un cont Google AdSense gratuit. De acolo, Google vă va oferi un cod unic pe care îl veți lipi pe site-ul dvs. web. Google o ia de acolo, urmărind vizualizările pe pagină, traficul și câștigurile în numele dvs. Nu există nicio întreținere sau întreținere pentru ca acest lucru să funcționeze, ceea ce îl face să fie fara bătăi de cap dacă ai deja un site web.

2. Marketing Afiliat

Indiferent dacă aveți un site web sau sunteți în continuare idei pentru un blog, puteți analiza și marketingul afiliat. Cu marketingul afiliat, vă asociați cu mărci și întreprinderi din conținutul site-ului dvs. web. Dacă menționați un produs sau serviciu, vă conectați la acel produs sau serviciu folosind un cod de afiliere unic pe care l-ați primit atunci când v-ați înscris pentru acel anumit program de afiliere. De acolo, veți câștiga bani oricând cineva cumpără un produs sau serviciu prin intermediul linkului dvs.

În general, veți dori să vă asociați cu filialele care au legătură cu conceptul dvs. de blog. Întrucât sunt consilier financiar, am concentrat o mare parte din energia afiliată pe produsele financiare, precum conturile de economii, cărțile de credit și conturile de investiții.

Pe lângă înscrierea la programe de afiliere individuale, vă puteți înscrie, de asemenea, la o rețea de anunțuri de afiliere care oferă o tonă de afiliați diferiți într-un singur loc. În acest fel, puteți vedea ce funcționează și ce nu funcționează în timp.

3. Consultanta

Un alt mod de a câștiga bani online este prin consultanță. Dacă sunteți un expert în orice domeniu, puteți găsi persoane care doresc să vă plătească pentru a le consilia cu privire la obiectivele personale sau de afaceri. S-ar putea să credeți că nu sunteți suficient de important pentru a consulta pentru marile companii, dar puteți fi surprins de tipurile de expertiză pe care le vor plăti oamenii.

4. Cursuri Online

Dacă aveți abilități pe care le puteți învăța altora, este posibil, de asemenea, să setați un curs online pe care îl puteți comercializa online. Puteți găsi cursuri online care învață orice, de la gătit până la marketing sau chiar scris independent.

5. Podcast-uri

Un alt mod de a câștiga bani online este prin găzduirea unui podcast online.

Cheia pentru a merge mai departe cu podcasting-ul este să-ți găsești nișa, să crești un public și apoi să găsești modalități de a genera bani și să te conectezi cu sponsorii. Aceasta nu este cea mai ușoară modalitate de a face bani online, deoarece există o mulțime de logistică care se referă la scrierea, înregistrarea și editarea unui podcast, dar merită să fie luat în considerare.

6. Ebook-uri

În timp ce industria editorială obișnuia să fie tipărită, puteți finaliza întregul proces de scriere, publicare și comercializare a unei cărți online în aceste zile.

Dacă credeți că ați putea scrie o carte pe care oamenii ar dori să o cumpere, aceasta este o strategie inteligentă de luat în considerare, deoarece costurile de pornire pot fi minime și probabil că aveți deja un computer și software de procesare a textului.

7. Lead-uri / Genereaza trafic sau clienti pentru alte site-uri

Un alt mod de a câștiga bani online este prin colectarea de oportunități. Principalele etape pe care trebuie să le parcurgeți pentru ca vânzările de lead-ri să funcționeze includ configurarea unui site web, obținerea traficului către site-ul respectiv și asigurarea că colectați beneficii pe care cineva le va plăti.

Practic, cumpărătorii de lead-uri sunt dispuși să plătească pentru informațiile personale pe care le aduni de la persoanele care vizitează site-ul tău. Acesta este un câștig pentru toată lumea, deoarece ești plătit pentru clienți și vizitatorii site-ului tău web sunt conectați cu cineva care îi poate ajuta.

Rețineți însă că puteți vinde oportunități în multe industrii diferite. Într-adevăr, trebuie doar să descoperiți o nișă, să creați un site web și trafic și să vedeți cât puteți obține pentru avantajele pe care le colectați.

8. Scriitor independent / freelancer

Dacă aveți abilități de scriere și talent creativ, este posibil să fiți plătit pentru a crea conținut online. Nu fac acest lucru atât cât obișnuisem, dar sunt foarte conștient de cât de viabil este acest flux de venituri.

9. Postări sponsorizate

Dacă aveți un site web sau un social media mare, puteți câștiga bani urmărind postări și reclame sponsorizate. Dar, cum funcționează asta? Practic, companiile sunt dispuse să plătească bloggerilor și influențerilor din social media pentru a-și promova produsele și serviciile. Dacă aveți o platformă, fie că este un blog sau un Instagram uriaș care urmează, puteți încasa bani.

Rețineți însă că nu aveți nevoie de un site web care să conțină conținut sponsorizat, deoarece puteți fi plătit și dacă aveți multe persoane care vă urmăresc pe rețelele de socializare.

10. Webinarii

Indiferent de ceea ce vindeți, nu este atât de greu să configurați un webinar și să atrageți oamenii să se înscrie cu un lead sau reclame Facebook. Heck, puteți găsi, probabil, un webinar gratuit despre cum să creați primul dvs. webinar dacă vi se pare destul de greu.

11. YouTube

YouTube este o altă platformă care a făcut posibilă obținerea de bani online. Există o mulțime de canale YouTube pe orice subiect dacă vă puteți gândi, iar majoritatea persoanelor cu urmări mari câștigă bani în schimbul videoclipurilor și timpului lor.

Anul trecut, Forbes a profilat unii dintre cei mai mari jucători de pe scena YouTube. Potrivit studiului, primele zece cele mai mari vedete YouTube încasate au adus 127 de milioane de dolari din iunie 2016 până în iunie 2017. Cel mai popular, un jucător pe nume DanTDM, a câștigat din cont 16,5 milioane de dolari.

Vei câștiga atât de mult? Probabil ca nu. Cu toate acestea, puteți începe să câștigați bani prin YouTube utilizând rețeaua publicitară proprie a platformei sau obținând postări sponsorizate. Dacă îți place să faci videoclipuri, pornirea unui canal YouTube poate fi o modalitate distractivă de a câștiga bani.

12. Construiește o comunitate online

Nu în ultimul rând, puteți câștiga bani online construind o comunitate online, deși strategiile de monetizare pe care le puteți urmări vor varia foarte mult în funcție de obiectivele dvs. Puteți construi o comunitate cu un blog, de exemplu. Puteți, de asemenea, să construiți un forum online și să percepeți persoane pentru aderare. Ai putea chiar să-ți creezi un grup Facebook și să-ți folosești influența acolo pentru a vinde și promova produse.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =