• MENIU

Din pacate traim niste vremuri care nu ne mai permit sa fim atat de liberi pe cat ne dorim si mai ales, pe cat eram de obisnuiti. Suntem nevoiti sa stam in casa si sa iesim doar daca este strict necesar! Este foarte important sa itelegem ca indiferent de varsta si clasa sociala, nu putem scapa de acest virus decat daca stam izolati. Chiar daca nu ne poate afecta sau nu ne este frica de el trebuie sa facem asta macar pentru ceilalti.

De ce ne trebuie declaratia pe propria raspundere?

Suntem obligati prin lege (Ordonanța Militară nr. 3/2020.) sa parasim domiciliul doar in cazul in care este absolut necesar!

Desigur, primul gand la care ne ducem cand stim ca vom fi amendati usturator pentru ca nu avem aceasta declaratie este ca „iar ne iau banii!”, „au nevoie de bani!” etc. Pe de alta parte, cum ar putea fi un lucru obligatoriu daca nu vine la pachet cu sanctiuni?

Chiar daca pare doar o hartie este greu sa completezi o minciuna care nu poate fi probata! Prin completarea ei ne asumam ca daca iesim din casa nejustificat sau pentru motive nu tocmai importante vom fi sanctionati! Cu atat mai mult ar trebui sa ne dea de gandit sintagma „pe propria raspundere”. Daca suntem purtatori de coronavirus, chiar si asimptomatic, raspundem de faptul ca o raspandim…

Fii responsabil! Coronavirus (COVID-19) pare inofensiv pana te afecteaza si pe tine sau pe cei dragi tie!

Demonstreaza ca esti respinsabil, iesi din casa doar daca este nevoie si ia declaratia cu tine!

DESCARCA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE PENTRU PARASIREA DOMICILIULUI IN PERIOADA STARII DE URGENTA CAUZATA DE CORONAVIRUS

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 4 =