• MENIU
rochii-la-comanda-atelier-de-croitorie-bucuresti

Calitate Top, alegere inegalabilă și serviciu exemplar.

Înființată în 2019, Atelier de Croitorie a fost o alăturare a minților similare din industrie. După ce am lucrat în croitorie din 2003, am dorit să creăm o experiență pentru clienții noștri, care este una de cea mai bună calitate, o alegere de neegalat și un serviciu exemplar.

Începem întotdeauna cu clientul mai întâi ascultând nevoile tale; suntem apoi mai bine informați pentru a oferi cunoștințele și expertiza noastră pentru a crea îmbrăcăminte perfectă pentru tine.

Folosim o croială contemporană în umeri și siluetă generală, care reflectă locul în care se află moda croitorie în prezent, dar menținem măiestrie atemporală și detalii care nu vor ieși niciodată la modă, asigurând un rezultat final fără efort.

De la afaceri la tinute de gala, cămăși, pardesii și blugi- scopul nostru este să vă asigurăm că sunteți îmbrăcați corespunzător pentru orice ocazie.

https://www.flatstudio.ro/magazin-online/Realizarea magazinului online a fost posibila odata cu accesarea fondurilor si cu dorinta echipei de a evolua si avansa in acest business!

Apeleaza cu incredere la Atelier de Croitorie pentru o poveste de neuitat!
https://atelierdecroitorie.ro/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − fifteen =