• MENIU
drona autonoma securitate jonas blog

Unul dintre noile produse dezvăluite la CES în acest an este un nou tip de sistem de securitate pentru locuințe – unul care include drone pentru a-ți patrula proprietatea, împreună cu senzori concepuți să imite lumina din grădină și un procesor central pentru a le reuni.

Sunflower Labs a lansat noul lor sistem de conștientizare Sunflower Home Awareness, care include floarea-soarelui cu titlu (senzori de mișcare și vibrație care arată ca niște simple lumini de grădină, dar care pot popula o hartă pentru a vă arăta mașini, oameni și animale pe proprietatea dvs. sau în apropierea proprietății dvs. în timp real); The Bee (o drona complet autonoma, care se desfășoară și zboară de una singura, cu camerele la bord cu video live-stream); și stupul (o stație de încărcare pentru albină, care adăpostește, de asemenea, creierul operațiunii pentru crearea tuturor datelor colectate de părțile componente).

Păstrarea roboților aerieni care păstrează filele pe proprietatea dvs. ar putea părea un distopic și poate chiar inutilă, atunci când vă puteți echipa proprietatea cu mai multe camere și senzori fixi pentru bani mai puțini și cu mai puțină complexitate. Dar Sunflower Labs consideră că sistemul său de securitate este o evoluție a tarifelor mai standard, deoarece „învață și reacționează la mediul său”, îmbunătățindu-se în timp.

Albina este, de asemenea, concepută pentru a suplimenta o monitorizare pasivă mai tradițională și poate fi dislocată la cerere pentru a oferi informații mai detaliate și vizualizări live ale oricărei activități neașteptate detectate pe proprietatea dvs. Așa că este un lucru ca și cum ai avea pe cineva mereu gata să plece să verifice acel zgomot ciudat pe care l-ai auzit în timpul nopții – fără riscul pentru curajul de la control.

Sunflower Labs a fost fondată în 2016 și susține de la General Catalyst, printre altele, cu birouri atât în ​​San Francisco, cât și în Zurich. Sistemul nu este ieftin, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere ceea ce promite să facă pe hârtie – începe de la 9.950 USD și poate varia în funcție de nevoile personalizate ale proprietății dvs. specifice. Compania acceptă acum comenzi prealabile, cu un depozit de 999 USD necesar și intenționează să înceapă să livreze primele comenzi clienților începând cândva la mijlocul acestui an.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + two =